We worden steeds meer huppelpups

het was weer een enerverende week. we zijn aan de andere kant van de poort geweest, van ons terrein af, we gingen met Inge van Pixaboo foto;s maken in de tuin van Luna. (foto’s staan weer op de site week 6).

We zin ook bij de dierenarts geweest op 5 juli; daar moesten we allemaal een soort ‘gekeurd’ worden,: lengte, gewicht, gebit, hart, ogen en oren, hoe we er uit zagen etc. we zijn allemaal goedgekeurd. Na de dierenarts mochten we ook aan een lijntje buiten lopen waar mama altijd ‘uit’ gaat. Gelukkig mogen wij wel uit en zitten we niet zoals veel andere ‘pu(bers)’s thuis.:) Maurice heeft ons de eerste keer mee ‘uit’ genomen, De dag erna gaan we met Luna mee en morgen komt Hendrke ons helpen. Het is wel heel spannend we hebben ook brommers, fietsen een rollator en zelfs andere honden gezien. We hebben zelfs allemaal in een fietsmandje gezeten.

Ook hebben we vandaag wortels gegeten. Die vonden we allemaal erg lekker, daar zat ons derde ontwormingspilletje in

Morgen is het een dag waar we aan oppassers kunnen wennen,. Eerst komen er morgen twee mensen oppassen Hendrike en Charlot) als de baasjes naar een herinneringsdiner zijn en Lonneke de buurvrouw komt – misschien wel met Mike – maandag op ons passen als de baasjes “Hou Doe gaan zeggen naar de oude oma die ook nog op de site staan. Dan komen er zondag mensen van de Vereniging ook kijken hoe wij er uit zien. en dan is de week weer voorbij e beginnen we aan week 8 alweer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *