Puppy’s


Dana verwacht in mei 2021 haar eerste nestje puppy’s. Eind april hebben we een echo gehad,

Dana Day zelf is een pup van de kennel vom Heidenberg in Nürnberg, geboren op 13 mei 2017. Ze heeft een mooie tekening met ook wat ticking erin. Uit een nest van 10 broertjes en zusjes is ze heel liefdevol opgevoed door Christine en Andrea Mueller uit Kammerstein. Alle 10 de pups zijn met stamboom naar nieuwe baasjes over de hele wereld gegaan.

Dana is een allemansvriend, is altijd vrolijk en in voor een wandeling. Ze wordt door ons drie tot vier keer per dag uitgelaten en vaak kiezen we voor nieuwe uitlaatplekken, het strand van Scheveningen, Monster, Kijkduin, het Balij- of Laakbos of Dobbeplas(Nootdorp), Driemanspolder (Leidschendam) , Bosjes van Zaanen; Clingendael, Haagse Bos, of Pan van Persijn(Wassenaar). In het westen is ook nog genoeg groen.

Nu ze bijna 4 jaar is willen wij een keer een nestje, vooral omdat ze ontzettend lief, en alert is en alle testuitslagen zijn perfect.
Na gedegen onderzoek in samenspraak met de vereniging -voor wat betreft bloedlijnen bij de Landseer – kwamen we uit bij Yosh, Lord Loran van Hollandseer, toevallig uit dezelfde kennel als waar onze eerste Landseer geboren is.
Yosh(Lord Loran van Hollandseer) is een reu die ook erg aanhankelijk is en veel waterwerk doet.

Yosh (roepnaam) de papa

Lord Loran van Hollandseer (Yosh)

Als het zover is komt er een mooie werpkist waar ze rustig kan bevallen. De pups zijn in huis zodat ze goed kunnen socialiseren en ook aan de huiselijke geluiden kunnen wennen. Omdat wij twee keer eerder een nestje hebben gehad met onze Berner Sennenhond Balou (in 2001 en 2006) weten we wel wat een leuke tijd dat gaat worden met al die kleine doerakjes.

We willen graag voor alle ‘puppy’s een fijne huiselijke omgeving waarborgen, zodat we u ook – mocht u interesse hebben in een pup – zullen vragen hoe uw huisvesting is en of er voldoende tijd is om de pups op te voeden, uit te laten etc.

Het is mogelijk om regelmatig te komen kijken, als er maar even een telefoontje aan vooraf gaat, omdat we waarschijnlijk nog niet helemaal van Corona af zullen zijn.