We gaan nu zien hoe mooi de wereld is. Wie er voor ons zorgt en van ons houdt en dat is vooral…..onze supermama Dana Day

De eerste pups proberen al te staan en een beetje door de bak te lopen. Inmiddels staan de hekjes om ‘ ons nestje’ heen zodat we wat meer bewegingsvrijheid hebben en ook mama Dana als ze bij ons komt lekker de ruimte heeft.

Er liggen al een aantal speeltjes in ons nestje maar we zijn daar nog niet echt mee bezig. Van wankel staan tot lopen is een beetje ‘de training’van deze week. We zijn rond de drie kilo alle vijf en eten goed. Nu een beetje pap maar dat wordt naar week 5 toe steeds wat meer vast voedsel, brokjes dus. Onze tijdelijke baasjes nu gaan de komende weken kijken of wij tomaat, paprika en bijvoorbeeld banaan lekker vinden. Maar dat komt allemaal nog. Eerst langzaamaan brokjes leren eten en steeds een beetje minder bij mama.

Voorlopig doen we vooral snoozen, cocoonen met mama, eten en slapen. We zijn allemaal al een keertje bij een van de baasjes op de arm buiten geweest; toen hebben we al meer buitengeluidjes gehoord, vogels, auto’s kinderen die spelen.
Maaar afgelopen week zijn we voor het eerst lekker buiten neergezet in een afgesloten stukje met een parasolletje erboven. Daar hebben we heerlijk gespeeld, al werd het later toch echt te warm voor onze vachtjes, dus dan weer lekker naar binnen in de frisse kamer…. ook lekker nu. .Onze vachtjes kunnen nu onze eigen warmte goed vast houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *