Nieuwe stapjes, nieuwe hapjes

We gaan nu zien hoe mooi de wereld is, want onze oogjes gaan langzaam open. Ook onze oortjes gaan het langzaam aan doen. We kunnen dan zien wie er allemaal voor ons zorgt en van ons houdt, en vooral onze superlieve mama Dana Day.. Deze week hebben we ook, naast de lekkere melk van mama alvast een keer mogen proeven wat je ook nog kan eten als puppy, dat zit dan in een bakje en het zijn puppybrokjes geweekt in water en puppymelk, mmmm, ook lekker.!

Langzaam kan mama Dana dan vanaf volgende week steeds een beetje minder melk geven. En wij kunnen leren om zelfstandig te eten. We krijgen dan ook water in de bak, want van pap kan je een beetje dorst krijgen. We kunnen allemaal al wel staan en een aantal van ons loopt al in de bak. Sommigen van ons hebben al beginnende tandjes.

En sinds afgelopen week hebben we van Maurice en Merle die ook voor ons zorgen een bandje gekregen.

-Ying Yang heeft een navy blauw bandje
-Holland heeft – hoe kan het anders – een oranje bandje
-Hartje heeft een turqoise bandje
-Caperucita heeft een roze bandje
-Superwoman heeft een rood bandje

De volgende week wordt het mooi weer; dan gaan we zeker naar buiten, maar binnen in de bak is nu met water en af en toe een icepacks, klein speeltje ook al veel te beleven. En verder doen we vooral snoozen, cocoonen, eten en slapen en af en toe elkaar al een beetje uitdagen of lief aflikken. zeker met de pap die komen gaat.

Volgende week hebben we vast weer een heleboel meegemaakt.

De foto’s van Inge van https;//www.Pixaboo.nl staan sinds vandaag weer op de site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *