Stapje voor stapje, sprongetjes en hupjes, af en toe kleine judo acties

Het lopen gaat al steeds beter, er wordt gehuppeld en af en toe zien we kleine sprongetjes of een soort ippon, dan zijn ze lekker aan het sparren als ze tussen de slaapjes door wakker zijn.

Alle nieuwe baasjes zijn het afgelopen weekend geweest en mochten nu meer dan kijken…. of met ons spelen. En we hebben allemaal al mooie namen gekregen.

Degene die wij Hartje noemen (het zwaarste reutje) gaat door zijn baasjes Amor King genoemd worden met als roepnaam King , en Ying Yang gaat door zijn baasje en vrouwtje Archie of Noah heten, met als roepnaam Noah. Het laatste reutje dat voor de familie met de drie kindjes wordt in Appingedam gaat Admiral Phe-Lin heten. Fee- Lin wordt de roepnaam. Voor wat betreft de teefjes zijn ook de namen en roepnamen bekend. Het teefje dat wij Wally noemen gaat Abbey heten en het andere teefje, die wij Caperucita noemen wordt Anoushka Shura. De vetgedrukte namen zijn de namen voor de stamboom.
Afgelopen week zijn er al kindjes geweest die muziek gemaakt hebben. Dat vonden we wel gezellig. Soms gaan we met een sok aan de haal of een handdoek. En soms is er wel eens een die ontsnapt uit ‘ons nestje’.

Volgende week hebben we vast weer allemaal nieuwe dingen te melden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *